Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΛΥΚΟΥ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ''ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ''

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013


Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε την Κυριακή το πρωί ο Έπαρχος  Αλύκου  κ. Χρήστος  Καΐσης  στην κοπή πίτας  της Νέας Δημοκρατίας  Θεσπρωτίας  μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Άλκη Λάμπρου τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την κίνηση του .
Ο κ. Λάμπρου μέσα από την ομιλία του εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της χώρας, ενώ τόνισε ότι προϋπόθεση για την επιτυχία είναι η ''ενότητα όλων''. Παρόντες  ήταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαος Δένδιας , ο βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας, ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αντιγόνη Φίλη, Νικόλαος Κάτσιος και Δημήτριος Δημάκος , η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελένη Πάντου , ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Σουλίου Θανάσης Παππάς, στελέχη της αυτοδιοίκησης και από τους 3 δήμους της Θεσπρωτίας και πλήθος κόσμου.


ΥΓ. Μετά το πέρας της εκδήλωσης είχαμε την τιμή να συνομιλήσουμε κατ' ιδίαν  για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε ως Επαρχία  και όχι μόνο..γεφυρώνοντας τις σχέσεις μας με τον  Ελλαδικό Πολιτικό χώρο..!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου