Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

NEA ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΛΙΒΑΔΙΩΝ ΜΑΣΕπαρχία Αλύκου: NEA ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΛΙΒΑΔΙΩΝ ΜΑΣ
''Στο πλευρό μας σ’αυτόν το δύσκολο νέο αγώνα βρέθηκε την Τρίτη 12-02-2013 το Γενικό Προξενείο Αργυροκάστρου και ο Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου κ.Νικόλαος Κοτροκόης ''.!
Μη λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, οι αρμόδιοι, πιστοί σε μια νομοτέλεια που πηγάζει από το σεβασμό στα ‘’ανώτερα όντα’’ , φαινόμενο υπό το φως της ιδεολογίας της εποχής όπου επικρατούν , καταλήγουν στην άδικη απόφαση προς εμάς για ακόμη μια φορά με ημ. 1\11\2012 στους Αγ. Σαράντα.
Με την απόφαση αυτή δεν συμφωνήσαμε, γιατί λήφθηκε σε αντίθεση με το νόμο και τα στοιχεία που ελήφθησαν, με αυτό το αιτιολογικό λοιπόν κάναμε αίτηση προσφυγής στο Εφετείο Αργυροκάστρου με ημ.26-11-2012,η οποία και έγινε δεκτή 

Επαρχία Αλύκου: NEA ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΛΙΒΑΔΙΩΝ ΜΑΣ. (βλέπε παρακάτω kerkese ankimore).
Η πρώτη δίκη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Φεβρουάριου 2013, όπου στο πλευρό μας βρέθηκε το Γενικό Προξενείο Αργυροκάστρου με αντιπρόσωπο τον Γενικό Πρόξενο Αργυροκάστρου κ. Νικόλαο Κοτροκόη μετά από δική τους επιθυμία με γνώμονα το καλό της Ελληνικής Μειονότητας και στην προσωποποίηση της δίκαιης, άμεσης αντίδρασης στην αδικία που τα τελευταία χρόνια επικρατεί στον τόπο μας .
Ο Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου και πριν λίγο καιρό προαχθείς ως Πρέσβης και επί ευκαιρίας να του εκφράσουμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Με το αίσθημα ευθύνης λοιπόν που τον διακατέχει μας εξέφρασε την επιθυμία του ,πως θα είναι ξανά μαζί μας στης 5 Μαρτίου 2013 στη νέα δίκη. 
Επίσης μετά από συνάντηση που είχαμε την ίδια ημέρα με τον Βουλευτή της Περιοχής μας και ως αντιπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑ Σ και Πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Ευάγγελος Ντούλες ο οποίος παρουσίασε ιδιαίτερο προβληματισμό περί του θέματος και ταυτόχρονα μας διαβεβαίωσε πως θα είναι στο πλευρό μας στης 5 Μαρτίου 2013 σε μια συλλογική προσπάθεια νίκης αυτή τη φορά.!
ΥΓ.Ο αγώνας μας συνεχίζεται ενάντια στα ατελείωτα παρασκηνιακά τεχνάσματα, αλλά και στη μηδαμινότητα κάποιων όπου νομίζουν πως θα μείνουμε άπραγοι θεατές....!
Γι’αυτό λοιπόν σας προσκαλώ όλους 5 Μαρτίου 2013 στο Αργυρόκαστρο να δώσουμε όλοι μαζί τον δικό μας αγώνα .
Με σεβασμό προς τους αναγνώστες,

Ο Έπαρχος Αλύκου
Χρήστος Καίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου