Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΥΚΟΥ
«Είχαμε σήμερα τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στη Επαρχία Αλύκου τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΕΑΔ, τον κ. Βαγγέλη Ντούλε,τον κ.Βασίλη Μπολάνο μέλη του γενικού συμβουλίου ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ.Βασίλη Μάργκα τον πρόεδρο του παρτήματος ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους Αγ.Σαράντα κ. Χαράλαμπο Παντέχη,τον Έπαρχο Λιβαδειάς κ.Ηρώδη Νταλιάνη ,τον Πρόεδρο Επαρχιακού Συμβουλίου Αλύκου κ.ΧρήστοΤούρλα,τον πρόεδρο ΟΜΟΝΟΙΑΣ της Επαρχίας κ.ΒαγγέληΓιάννη και πολλούς άλλους αξιότιμους υποστηρικτές ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ.

Σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου λίγο μετά της 12:00, η αίθουσα του Επαρχιακού Συμβουλίου Αλύκου κατακλύστηκε στην κυριολεξία από κόσμο, που καταχειροκρότησε τον κ. Βαγγέλη Ντούλε τόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας όσο και στο τέλος της συγκέντρωσης, η οποία ήταν μακράν η καλύτερη πολιτική συγκέντρωση υποψηφίων που έχει γίνει στο Αλύκο. Παρά την δύσκολη πολιτικά περίοδο με τους πολίτες να αμφισβητούν πλέον τους πολιτικούς, ο κόσμος έδειξε ότι στηρίζει ΟΜΟΝΟΙΑ- ΚΕΑΔ. Μεταξύ των πολλών συντοπιτών μας ήταν και αρκετές παρουσίες που αξίζει ιδιαίτερα να αναφερθούν.

Το παρών έδωσε ο Πρώην Έπαρχος Αλύκου κ.Βασίλης Ιωάννου ,ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αλύκο στην Αθήνα κ. Χαράλαμπος Κ’ωτσης .

Ο κ .Βαγγέλης Ντούλες,μέσα από την ομιλία του περιέγραψε την σημερινή πολιτική κατάσταση με λόγια που καρφώνονταν σαν καρφιά, χωρίς να στρογγυλεύει τα πράγματα αλλά με γωνίες, παρουσίασε την ζοφερή σημερινή πραγματικότητα,στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κάνοντας αναφορά στο περιουσιακό,στην απογραφή ,στα δικαιώματα μας ως ΕΕΜ, που κάθε μέρα καταπατούνται και στον αγώνα δρόμου που διανύει καθημερινά για την επίλυση τους, επιρρίπτοντας ευθύνες σε όλο το πολιτικό σύστημα, χωρίς ν’ αφήσει απ’ έξω κανέναν.

Δεν έμεινε όμως μόνο στην κριτική αλλά προχώρησε κι ένα βήμα παρακάτω, καταθέτοντας ρηξικέλευθες προτάσεις τόσο για το μέλλον του τόπου, όσο και την Επαρχία Αλύκου ειδικότερα άλλα όπως τόνισε για να γίνουν τα λόγια πράξεις χρειάζεται συλλογικότερη προσπάθεια ,υπογράμμισε την κρισιμότητα των εκλογών της 23 Ιουνίου και κάλεσε όλους να δώσουν το παρών στις κάλπες και να στηρίξουν το κόμμα των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΚΕΑΔ.

Ο κ. Βασίλης Μπολάνος κατά την ομιλία του εξέφρασε τις ανησυχίες του προς το μείζον θέμα των υφαρπαγών που κάθε μέρα που περνάει μας πνίγει με τα πλοκάμια του όλοι την ΕΕΜ επίσης αναφέρθηκε στο ανθελληνικό κλίμα που επικρατεί αυτό το ν καιρό η μόνη ελπίδα για να μείνουμε όρθιοι είναι η ένωση.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: " όχι στο εμπόριο της ελπίδας,. Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα, όλοι εμείς μπορούμε καλύτερα. Ναι στους πολιτικούς της ευθύνης, του μέτρου, της ελπίδας και της προοπτικής".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του Πρώην Έπαρχου Αλύκου κ. Βασίλη Ιωάννου τόνισε την υποστήριξη του προς ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ βάζοντας στοίχημα με τον ίδιο του τον εαυτό για την άμεση οργάνωση προς τη νίκη ....Ο κ. Χρήστος Τούρλας ένιωσε το ηθικό χρέος όπως είπε να απευθύνει έκκληση συμπαράστασης για ένα καλύτερο μέλλον προς την νέα γενιά που δοκιμάζετε καθημερινά μέσα από τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε..Οι παρευρισκόμενοι στην συγκέντρωση έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την στήριξή τους απέναντι στους δύο υποψήφιους Βουλευτές ,επικεντρώθηκαν όμως και στα θέματα που απασχολούν την Επαρχία μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ιδιοκτησιακό ,στο θέμα ασφάλειας των κατοίκων κ.α

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο του ΚΕΑΔ ,ο αγώνας δρόμου έχει ήδη αρχίσει για εμάς εδώ στην Επαρχία Αλύκου στόχος μας το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα από κάθε άλλη φορά, έχοντας στο πλάι μας ως υποψήφιο Βουλευτή στην 7η θέση, μία εξέχουσα προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Γιώργος Β. Γιάννης Διδάκτωρ Φαρμακευτικής ,Προϊστάμενος Φαρμακοποιός στο επάγγελμα με πολλές διακρίσεις στον τομέα του , σκιαγραφώντας ένα δυναμικό προφίλ με έντονη προσωπικότητα...


Ο αγώνας τώρα αρχίζει...ελπίζουμε στην στήριξη όλων σας..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου