Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Επίσκεψη κλιμακίου της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Επαρχίας Αλύκου και παραλαβή δωρεάς από τον Δήμο Σουλίου !


Επίσκεψη τριμελούς  κλιμακίου της Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης της επαρχίας Αλύκου με επικεφαλή την κα Βιολέτα Σέχου πραγματοποίησαν, προ ημερών,στο Δήμο Σουλίου μετά από πρόσκληση της δημάρχου κας Σταυρούλας Μπρα'ί'μη για την  παραλαβή δωρεάς από το δημαρχείο Σουλίου .

Στη συνάντηση το παρόν  έδωσαν από πλευράς  επαρχίας Αλύκου η Διευθύντρια κα Βιολέτα Σέχου και οι εκπαιδευτικοί κος Σωτήρης Παππάς ,κα Άρτα Λάσκου ,  τους υποδέχτηκαν η δήμαρχος κα. Σταυρούλα Μπρα'ί'μη και οι αντιδήμαρχοι κος Ιωάννη Γώγος,κος Θωμάς Φράγκος.

Ζεύξη επικοινωνίας υπήρξε ο επίτιμος δημότης της επαρχίας μας κος Ευάγγελος Ροπόκης ,ο οποίος  βρίσκεται κοντά στους εκπαιδευτικούς όσο και μαθητές της επαρχίας δίνοντας το στίγμα του ως άξιος αντιπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας.

Η δωρεά ,επρόκειτο για συγκεκριμένη επιλογή όπου οι υπεύθυνοι του Δήμου θέλησαν να αναδείξουν το ειδικό βάρος παρόμοιων ενεργειών, οι οποίες διακατέχονται από το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.Εν τούτοις δεν έλειψαν και οι σχολιασμοί ευρείας αποδοχής όπως οι  πολιτιστικές εκδηλώσεις από κοινού και μελλοντική συνεργασία στον τομέα της εκπαίδευσης.

Με την σειρά της η Διευθύντρια κα Σέχου ευχαρίστησε θερμά για την πρόσκληση και ιδίως για την ευγενική χειρονομία της δωρεάς ελαιοχρωμάτων για την συντήρηση των εκπαιδευτηρίων και απηύθυνε  ανοιχτή πρόσκληση προς την κα Μπρα'ί'μη   να επισκεφθεί τα πάτρωα εδάφη μας.

Η συνάντηση  έκλεισε με την  αποδοχή δωρεάς εκ μέρους της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της επαρχίας   και την παραλαβή της, μέσω μιας εκ των φωτογραφιών όπου και αποδεικνύει το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου