Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Μαραφέντι-Αλύκο:‘’Αλλάζει σταδιακά ο οδικός χάρτης στον Δήμο Φοινικαίων''

‘’Αλλάζει σταδιακά ο οδικός χάρτης στον Δήμο Φοινικαίων ,ένα ακόμη έργο σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή και αναφέρομαι φυσικά στον οδικό άξονα Μαραφέντι –Αλύκο ‘’.

Όλοι αναμένουν με αγωνία την ολοκλήρωση  των εργασιών για τον νέο αυτοκινητόδρομο μέσα στο προσεχές  διάστημα . Ένα σημαντικό οδικό έργο...με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή μας,κυρίως την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των κατοίκων που μοχθούν για ένα καλύτερο αύριο .

Απ την  αναγγελία ακόμη ότι θα ξεκινήσουν τα κατασκευαστικά έργα έχει προκαλέσει κλίμα ευφορίας ανάμεσα στους επηρεαζόμενους κατοίκους.

Εκτιμάται ότι θα δώσει ανάσα ζωής σε πολλές κοινότητες και ταυτόχρονα θα συμβάλει στην απάμβλυνση άλλων χρόνιων προβλημάτων,του παλαιού οδικού άξονα - που ταλανίζουν για χρόνια μαρασμένες περιοχές της υπαίθρου.


 Με τους αρμόδιους - κυρίως μετά από προσωπικές προσπάθειες του Δημάρχου Φοινικαίων κου Λεωνίδα Χρήστου - να υλοποιούν  ένα βασικό αίτημα που χρονολογείται εδώ και δεκαετίες  ,είναι εξ ορισμού αναπτυξιακό έργο αλλά και  πάγιο  διαχρονικό αίτημα των κοινοτήτων μας που σήμερα βρίσκεται πλέον εν ζωή'' !

Ρεπορτάζ: Βαλεντίνα Μητσιούλη Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου