Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Πρόσκληση νέων μελών από την Πολιτιστική Ένωση ''Βουθρωτό'' !
Φίλες και φίλοι,

H  Πολιτιστική Ένωση Βουθρωτό , με έδρα την Αθήνα , είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί για 4η  χρονιά, υποσχόμενη να καλύψει τις προσδοκίες σας στη διδασκαλία του ελληνικού παραδοσιακού χορού, τραγουδιού και στην παρουσίασή τους.

Επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε  τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, από την μαγευτική αύρα του μελωδικού χορού και τραγουδιού  στην  προσπάθειά μας, που εσείς αγκαλιάσατε θερμά.

Τόσο σε επίπεδο παιδικών τμημάτων όσο και σε επίπεδο ενηλίκων συνεχίζουμε λοιπόν, για 4η   χρονιά, στο δικό μας χώρο, με τη δική μας φιλοσοφία.

Φιλοδοξία μας είναι να γίνει σημείο αναφοράς και για όλους εσάς.  

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η πρόθεσή μας για νέες δημιουργίες και νέα προοπτική είναι στη διάθεσή σας. Λειτουργούν τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων διαβαθμισμένα ανάλογα με το χορευτικό επίπεδο του κάθε ενδιαφερόμενου.

''Τα χρόνια φεύγουν μα στο μυαλό  μιλά η κάθε σταγόνα προσδοκίας, να χτυπά στην καρδιά του Ελληνισμού και το αίμα να κυλά στις  φλέβες μας δυνατά, προσμένοντας τα βήματα* που οι πρόγονοι μας πρωτοστάτησαν ανοίγοντας το δρόμο μας, ως άστρο φωτεινό ,που δεν σβήνει ,μένει πάντοτε ζωντανό,φωτεινό με  την συμμετοχή όλων σας!

--Για πληροφορίες και νέες εγγραφές  σας παραπέμπουμε το τηλ.επικοινωνίας του Πρόεδρου κου 
Αλέξανδρος Νταγιάκας .    6973375981

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου